2012. augusztus 22., szerda

Szeptemberi programok

A múltkor kicsit sirattam a nyarat, pedig nagyon szeretem az őszt, amúgy se szeretek keseregni, úgyhogy nézzünk 2 programot, ami miatt nagyon várom már a szeptembert.

Az első a WWF szervezésében egy kirándulás, amin a legcukibb blogok, igazán természetbarát íróival találkozhatunk, sétálhatunk és piknikezhetünk.

Bemásolom, a hivatalos leírást, mert Dóri olyan ügyesen összeírta, hogy nem is tudok mit hozzátenni:

Tanösvénybejárást szervezünk, mégpedig közönségtalálkozóval egybekötve. Ezen az eseményen egy kellemes sétán vehetsz részt, ahol találkozhatsz a WWF szakembereivel és azoknak a blogoknak a szerzőivel, akik maguk is elkötelezettek a természetvédelem iránt. Tervünk, hogy egy kellemes délutánt töltsünk el beszélgetve, ismerkedve, összhangban a természettel.
Az eseményen megtekintjük a WWF Naplás-tónál található tanösvényét, ahol szakértőnktől érdekességeket tudhattok meg a tóról, és a WWF tevékenységéről is. A hely különlegessége, hogy a hazánkban védett mocsári teknősök egyik kedvenc lakhelye, így ha szerencsénk lesz, megcsodálhatjuk a sárga foltos állatkákat is.
A tanösvény bejárása után egy kellemes piknik veszi kezdetét a tóparton, ahol beszélgethetünk, tájékozódhatunk, feltehetitek kérdéseiteket az általatok olvasott blogok szerzőinek és egy kellemes délutánt tölthetünk el együtt.

Az eseményen résztvevő blogok:

Inspirációk.hu http://www.inspiraciok.hu/
Mirelle Konyhája http://mirelle.hu/
Otthonka Blog http://otthonka.blogspot.hu/
Pandarte Blog http://pandarte.blogspot.hu/
Smink és Stílus http://suzythemakeupmaniac.blogspot.hu/
Urban:Eve http://www.urban-eve.hu/


Időpont: 2012. szeptember 8., délelőtt 11 óra

Helyszín: Budapest XVI. kerület, Nógrádverőce utca-Naplás út, BKV-val: a 46-os, illetve a 146-os busz „Erdei bekötőút” nevű megállójánál kell leszállni.
Találkozó: a 46-os, és 146-os buszok „Erdei bekötőút” nevű megállójánál, szeptember 8-án, délelőtt 11-kor.

Ha szeretnétek velünk találkozni jelezzétek részvételi szándékotokat az onkentes@wwf.hu címen.
FONTOS: Természetvédelmi területre készülünk, így a lehető legkisebb természetkárosítás érdekében limitálnunk kell az eseményen résztvevők számát. Ha szeretnél részt venni a programon, kérünk e-mailben jelezd. 
 

 
A másik nagyszerű hír, ami inkább a pécsieket érinti, hogy nagyon klassz kis hely nyílik hamarosan, olyan  kinézettel, amit én terveztem.  Hurrá!
Nyitásig a facebookon, utána az Ifjúság útján várunk Titeket sok szeretettel és finom levesekkel.
Addig is like-olni és megosztani ér, sőt...! :)

Tudtok jönni kirándulni vagy levesezni? Ti mit vártok az ősztől?Lesz valami olyan program, ami miatt nem bánjátok, hogy elmúlt a nyár?

12 megjegyzés:

  1. hát én mennék babástól, ha lehetne..:)
    ha meg majd Pécsett járok, beugrok a souperbe is, biztos szuper!! :))

    jó szórakozást nektek!!

    VálaszTörlés
  2. Jaj ez a kirándulás szuperül hangzik, a tó pedig itt van a közelünkben, sok-sok emlék fűz hozzá :) Remélem neked is tetszeni fog! A pécsi hely, pedig nagyon csábítóan hangzik, kár hogy nem lakom közelebb! :)

    VálaszTörlés
  3. a szeptember 8 nekem sajnos nem jó, pedig jól hangzik nagyon a program! bár bevallom, hogy főleg miattad mennék :) nem lesz esetleg majd valamikor egy saját közönségtalálkozód? annyira jó lenne :)

    a Souper-t pedig feltétlen meglesem majd, amint alkalmam nyílik rá, biztos nagyon "souper" a hely :D (bocsi, nem tudtam kihagyni:))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik a hely neve! Souper! Nagyon ötletes!!!

    VálaszTörlés
  5. lolli: gyerteeeek! írj emailt! ;)

    Lili: akkor ott találkozunk! :))

    Astrid: de édes vagy, sose gondoltam ilyenre, ettől is tartok kicsit!
    a szóvicc jogos, nagyon adja magát!

    Zsuci: köszönöm szépen, az én keresztgyerekem! :)

    VálaszTörlés
  6. mennnnnééénk, de azt hiszem a 10 hónapos gyermek aki akkor ordibál mikor neki jól esik (és ez így is van rendjén, ő és a hangja most ismerkednek..) nem való még oda, mert megzavarja az élőkörnyezetet. vagy Te mit gondolsz?

    VálaszTörlés
  7. ő is csak egy falat természet! :)))

    VálaszTörlés
  8. na még gondolkozunk egy sort rajta..:))

    VálaszTörlés
  9. Úgy vagyok vele, hogy várom is az őszt és nem is. Egyrészt várom, mert fősulira megyek, új környezet, új emberek, ráadásul kolesz... És pont ugyanezen okok miatt nem várom, mert egy új dologba belevágni mindig ijesztő!:)

    VálaszTörlés
  10. nagyon jó lesz, drukkolok! :)

    VálaszTörlés
  11. Dorka, mikor nyílik a Souper? Elmennénk a megnyitóra a Picurral:) (egyáltalán, csak akkor érdekes a kérdés, ha még nem vagytok túl rajta...)

    VálaszTörlés
  12. nem maradtál le semmiről, még eltart egy darabig! :)
    szólok mindenképp! :)

    VálaszTörlés